dinsdag 31 maart 2009

Vanavond eten we:

Vanaf nu ieder dag bloggen, als het maar iets met eten te maken heeft.
Voordat het blog op onze nieuwe culinaire webwinkel verschijnt nu nog soort van prive

De hele dag bezig geweest met blenders, juicers en andere malers. Soepen, taarten, sappen.. Maar eenmaal thuis moet er wel nog gegeten worden en snel.

Nog een restje rijst van gisteren...
Vanmorgen wat Catalaanse worstjes uit de vriezer gehaald. Die braad ik even aan in wat olijfolie, fruit er een gesnipperderde ui bij en een in kleine blokjes gesneden courgette.
Wat verse tijmblaadjes van het balkon. Een blikje tomatenblokjes. Ik vind die gele blikjes zonder kruiden van grand Italia echt de enige lekkere uit de supermarkt.
Even laten stoven, ik snijd de worstje nu ze aangebraden zijn in plakjes. Zo is alles nog sneller klaar.
Rijst erdoor roeren en nog een scheutje extra water. Deksel op de pan en na een kleine 10 minuten: eten! Ook nog lekker makkelijk op te lepelen. Dus de dames kunnen hup onder de douche en dan is er ook nog tijd voor een verhaal.

1 opmerking:

  1. Ziet er lekker uit dat gerecht. Kan niet wachten tot jullie culinaire webwinkel van start gaat.

    BeantwoordenVerwijderen