Ik heb me de afgelopen dagen een slag in de rondte gekookt, bbq voor veel: Vlees marineren, veel uien en tomaten snijden voor een verse salsa. Knoflook poffen voor in de boter en de saus. Cous cous met liefde laten wellen, watermeloenen in stukken hakken die zwaarder zijn dan mijn jongste dochter. De mooiste kleine aardappeltjes gemarineerd in dragonazijn en hele fijne cornichons (moet nodig weer naar de supermarche, alles raakt op). Gamba's op stokjes geregen, de fijnste worstjes besteld en kippenboutjes voorgekookt in mijn reeds gepubliceerde eendenmarinade.
Zwembad met bier gevuld, fijne wijn uitgezocht, citroenlimo met veel ijs. Barbecue's aan, zon aan en feestvieren maar. Voor een mannetje of 75. Pfffff.
En vandaag geen recept maar een goede tip: Koop de citroenlimonade van Karvan Cevitam, serveer met veel ijs en plakjes verse citroen in een mooie karaf! Ook in de nazomer een topdrankje.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten