Druk, druk, druk,
catering hier, catering daar, druk bezig met hopelijk eindelijk een fijne werkplek, einde van het schooljaar, afscheidsfeestjes, oma met pensioen en dan nog een markt hier of daar, vrienden bezoeken, zwemmen en veel ijsjes eten. Bloggen over eten...
Wat eten we? Gisteren een broodje falaffel, daarvoor een snelle pasta met worstjes en tomatensaus, vanavond uit eten met onze lieve oppas; afscheid voor de zomer! Wordt vast steak-frites bij restaurant Amsterdam. Echt gekookt wordt er niet.
Maar gisteren verzorgde ik een brunch en voor bij de gerookte wilde zalm had ik een hele fijne frisse dip:
Griekse yoghurt (ca 8 eetlepels) met citroen, grassige olijfolie, veel fijngesneden bieslook, een flinke theelepel mierikswortel en 2 eetlepels Hellmann's mayo.
Vers afgebakken broodje van Carl Siegert erbij en een fijngesneden komkommer omgeschept met een lepel Japanse rijstazijn, alles in een mandje en snel ergens met je voeten in het water opeten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten