Als je zo een aantal dagen staat te koken voor allerlei pluimage, heb je wel eens restjes.
Zoals gisteren een halve zak uienringen, die ik confijtte en omtoverde in een zoetzure uienchutney. Die was fijn bij het restje rollade van Beemster landvarken.
Van 2 overgebleven courgette's had ik wat courgettekoekjes gemaakt, courgettes fijngeraspt,eitje, beetje bloem, beetje verse munt en wat zout & peper erdoor. Lepel voor lepel bakken in olijfolie. Er was nog wat yoghurtdip met gepofte knoflook. Een grote pot cornichons uit de Franse supermarché en een gekregen brood van de buurbakker naast ons kookparadijs. Geweldig diner.
Nu is er nog wat tonijnmousse, beetje rucola. Wat venkel, veel verse kruiden en een giga stuk Parmesan.
Ik denk dat we morgen een non-kosher, non-halal porcetto tonato met een fijn pastaatje en de laatste rode besjes toe eten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten