zaterdag 20 november 2010

als ik eens....

De catering verzorgen is een vak, vaak veel en hard werken...Allerlei mensen die van alles willen. En hoe beter je aanbod past bij de doelgroep. Des te harder vliegt het eten de tent uit.
Ik sta al 2 dagen op de beurs en het is daar best wel goed geregeld, maar het kan natuurlijk veel fijner.

Ik zou naast een goede kop koffie en een muffin of een croissantje in de morgen een lekker sapje willen.
Maar daarvoor zou ik een sap bar aanrukken. Lekkere smoothies en sapjes.

Een bar voor frisdrank en later op de dag een alcoholische versnapering.

Tussen de middag een soepje; Thaise kip of zachte tomatensoep, courgette-citroen of kruidige linzen.
Van die heerlijke zachte Italiaanse tramezzini sandwiches of een lekkere salade met knapperig stokbrood.
Of een stukje warme quiche.

En ijs, geen feestelijk samenzijn zonder ijs. Liefst het yoghurt frambozen ijs van Rasberry maxx.

Potjes thee met koekjes


's Middags een schaaltje hartige hapjes.
Brood met 3 dips; walnootpesto, geroosterde groenten en yoghurtkruiden, bordje kaas en/of worst of kruidige gehaktballetjes op prikkers.
Chips, maar dan wel die Hoekse, in leuke mini zakjes.

En al het personeel in mooie paarse schortjes of sloven voor de heren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten