Hij lag daar als salade in de winkel, al een tijdje.
Wat een fijne combinatie: linzen, zachte feta, citroenzest, peterselie, olijfolie, peper en zout.
Ik heb het gisteren met wat geweld door elkaar geroerd en op vers getoaste crostini's van bruin Marokkaans bruin brood met sesam geserveerd. Wat een lekker hapje.
Er waren ook crostini's met feta-munt-citroen smeersel & dubbelgedopte tuinbonen. Met humus & gegrilde baby-courgettes met verse oregano. Libanees platbrood met gerookte makreel dip en warme Turkse broodjes met aardappel & ui of spinazie & feta. En pistachenootjes; zout & vet om zelf te pellen. Dunne grissini en worstjes uit de Savoie met venkelzaad of walnoten of vijgen of naturel.
Allemaal met bubbels natuurlijk!
En had ik al over de taart verteld? morgen!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten