zaterdag 19 maart 2011

koken?

Er wordt deze week hier thuis helemaal niet echt gekookt.
Afgehaald en uit-gegeten, dat dan weer wel!

Gisteren nog, lekkere pittige saag paneer en lam korma bij de Indiër gehaald, met versgebakken naan.
Die naan was top, verder was het eten het adres van deze man niet echt waard.
Hoewel, hij had wel een heel mooi verhaal over de lente in zijn land.

Op de Ten Kate markt moet je zijn voor de humus! En die groentenman met die weelderige oren heeft alles wat je hartje begeert.
(moet je wel een seizoensgebonden hartje hebben)

Wijze les, koop nooit maar dan ook nooit doperwten in een blik als die in de diepvries op zijn, Ik dacht nog lekker retro. We zijn momenteel toch soort van aan het kamperen. En verder zit er in de pasta heerlijke crème fraîche, citroen en veel Parmesan, Vergeet het maar. 3-werf yuk! Melige hap. Tenzij je met een blikopener in een tent al 2 dagen niks hebt gegeten en je ten einde raad bent. Nooit geen doperwtjes uit blik nemen.

Verder ben ik nooit kritisch op de kookkunsten van hen die me bij zich thuis te eten vragen, echt niet! Ik geniet ervan als iemand voor me kookt, neem bloemen voor je mee. Dus, doe!
Ook als je doperwtjes uit blik serveert ook al doet bovenstaande anders vermoeden.

Vandaag vieren we de arabaische lente in ons kookatelier en daar hoop ik morgen thuis de restjes van op te snoepen.
Je eigen take-away creëren is wel zo fijn...
Ergens volgende week ga ik wel weer eens thuis koken, u hoort van mij!

1 opmerking:

  1. For some reason, I can’t see all of this content, stuff keeps hiding? Are you taking advantage of java?

    cialis online

    BeantwoordenVerwijderen