Er was een goudbruin gebraden kip. Er waren krokant gebakken aardappeltje in de schil.
We klussen ons hier thuis een slag in de rondte dus een goed maal hadden we wel verdient.
En daarbij, nou vooruit, nog 1 x...
Een pompoen, want bij die zachte kip, die krokante en toch licht zoete aardappeltjes.
En bij gebrek aan verse sla
Leek me pompoen toch wel erg lekker.
Pompoenpuree dit maal.
Pompoen in blokjes, gaar gekookt.
Met de pureestamper fijnmaken
Klontje boter erdoor, scheutje gepofte knoflookolie,
klein snufje kaneel, chilivlokken en fleur de sel.
Ik ben dus toch nog niet helemaal klaar met de pompoenen,
toevallig staan er hier nog een paar.
Misschien roosteren en door een couscoussalade met venkelworstjes van de worstmaker.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten