dinsdag 22 december 2009

kerstmis-erbij

Wat eten we erbij?
Bij die fijne puree en die vogel? De cranberry chutney natuurlijk en verder.. Iets groens en knapperigs. Mooie groene boontjes, beetgaar koken met een beetje zout & boter. Frisgroen gekookte spruitjes met wat gepofte kastanje erdoor of wat pecan noten. Bospeentjes of kleine blokjes knolselderij met wat olie en zeezout uit de oven. Je kunt peertjes stoven met wat wijn en suiker, mooi & lekker zijn ze met witte wijn, suiker en saffraan.

Maar wat je ook eet, gewoon pasta met kaas & olie, een tosti of gegrilde coquilles met buikspekpoeder. Geniet ervan! Dat ga ik ook doen. Ik heb bijna alle boodschappen al in huis. Vorig jaar doken we onder in de Franse sneeuw..dit jaar ga ik vol voor alle familie. Ik laat wel weten wat we gegeten hebben. Dit jaar nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten