zondag 7 maart 2010

feest in het bos

Even.. ook voor mijn eigen archief wil ik de catering van afgelopen donderdag in woorden vatten: De gasten werden ontvangen met kardemon-honing koekjes met pistachekruim in de vorm van een boom . Een barista wagentje maakte er fijne koffie bij.
Men werd vervoerd in Jeeps naar onze sprookjesplek in het bos. Een prachtig gestylde legertent en mjn eigen keukentent ernaast.
Er was verveine en verse munt thee in mooie goudkleurige keteltjes.
Ik bakte zoute kaaskoekjes van een soort kruimeldeeg maar dan met Parmesan, rozemarijn & zeezout in de vorm van bladeren.
Er waren groentedips: 1 met bietjes-yoghurt-sinaasappel & komijn met paarse eetbare viooltjes, 1 met geroosterde pompoen, bestrooid met een kruidenmengsel van salie-chili-kaneel & zeezout, fijngemalen in de vijzel. En 1 met geitenkaas-doperwtjes & munt. Bij de groentendips Grissini in 3 smaken: naturel, sesam en weer rozemarijn.
Er was een courgette-citroensoepje met flageolet boontjes. Geserveerd in een glaasje met een kleine broodje van Carl Siegert.
Er waren 3 soorten biologische kazen; brandnetel, harde geit en comté. En de al eerder beschreven frieten mét!
Daarbij dronk men cider, biologische sappen: appel, appel-kersen & sinaasappel. Evian & Marie-Henriette. De zon scheen en het was goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten